Over Maarten

Bij mij thuis stond vroeger een piano. Al vanaf mijn 4e levensjaar ben ik hierop gaan spelen. Ik heb eigenlijk mezelf piano leren spelen, op latere leeftijd aangevuld met wat extra theorieles op de muziekschool. Nog steeds speel ik bijna elke dag piano en is de drang om nog méér met muziek te doen erg groot. Rond 2010 ben ik gaan componeren en heb ik een aantal Nederlandse liedjes geproduceerd. Onder andere deze liedjes zijn lange tijd te zien zijn geweest op TROS Sterren.nl en TV Oranje.

Muziek en media staan al mijn hele leven centraal. Muziek in de meest pure vorm zoals die te horen wordt gebracht door een muzikant die een muziekstuk op z’n instrument eigen heeft gemaakt vind ik een absolute verademing. De media die zorgt voor verspreiding van muziek, op radio, tv en internet in een bepaalde vormgeving fascineert me minstens zoveel.

Inmiddels heb ik tientallen jaren ervaring met het verzorgen van complete audio produkties. Vanuit Maarten Bervoets Produkties kan ik mijn passie voor muziek en media laten samenkomen en aan de slag gaan met produkties waar ik met hart en ziel aan kan werken. Het componeren van een jingle, het instuderen van nieuw repertoire voor Bervoets & Westerhoff of het inspreken van een documentaire; het zijn de dingen waar ik van hou én waar ik goed in ben. Deze kracht zul je terugvinden in de diensten die ik vanuit Maarten Bervoets Produkties kan leveren.

Neem gerust contact met me op als je een idee hebt dat nog vorm moet krijgen. Ik kan met je sparren en je helpen om het concreet te maken. Samenwerking is de beste basis voor mooie muzikale resultaten!

Tot snel,
Maarten.